آشنایی با طرز تهیه فیله مرغ اناری

در این مطلب می توانید با آموزش فیله مرغ اناری؛ خورشتی فوق العاده خوشمزه مناسب شب یلدا آشنا شوید.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
فیله مرغ – حدود 5 عدد
آب انار – یک لیوان
گردوی آسیاب شده – ۵قاشق غذا خوری
رب گوجه – یک قاشق غذا خوری
رب انار – ۳ قاشق غذا خوری
پیاز – یک عدد
آلو بخارا – چند عدد

طرز تهیه:
1- ابتدا فیله مرغ را که از قبل در زعفران و پیاز خواباندید به شکل حلزونی بپیچید و بعد با خلال دندان فیکس و در روغن سرخ کنید.
2- پیاز را خرد کنید و تفت دهید.
3- رب گوجه، رب انار و گردو را اضافه کنید و تفت دهید.
4- فیله های سرخ شده را در ظرف مناسب بچینید.
5- آب انار روی مواد بریزید و آلوها را اضافه کنید.
6- روی شعله خیلی ملایم حدود یک ساعت قراردهید تا جا بیفتد.


منبع: روزنامه خراسان

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید