خورش بهاری ترش با ریواس خورش

خورش ریواس به‌ دلیل طعم ترش آن ، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. یکی از روش‌های پخت آن همراه نعناع و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

مواد لازم برای 4 نفر
ریواس – یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان – نیم کیلوگرم
پیاز – 2عدد
شکر – 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
نعناع تازه – 150 گرم
جعفری تازه – ۲۰۰ گرم

خورش ریواس به‌ دلیل طعم ترش آن ، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. یکی از روش‌های پخت آن همراه نعناع و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.

زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود

طرز تهیه:
1- ابتدا پیازها را پوست و بعد از شستن ریز خرد کنید.
2- در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود.
3- پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
4- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
5- دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
6- در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنید، بعد از شستن به قطعات سه سانتی‌متری یا به اندازه دو بند انگشت خرد کنید.
7- نعناع و جعفری تازه را هم پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.
8- حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
۹- بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و حرارت دهید.

نکته ۱: مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.
نکته۲: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
نکته۳: با توجه به این‌که ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید