سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی از آن غذاهایی است که خانواده‌ها در شب عید و مهمانی‌های مهم و شاد خود نوش جان می‌کنند. وجود سبزی‌های معطر و خوش‌طعمی مانند شوید، گشنیز، جعفری و…، این غذای معروف را خوش‌طعم‌تر می‌کند. بعضی‌ها سبزی پلو را با ماهی و بعضی دیگر آن را با کوکو میل می‌کنند.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

روز عید، شاید هم شب عید که می‌رسد، عطر سبزی و بوی ماهی در بیشتر خانه‌های ایرانی می‌پیچید. با طرز تهیه سبزی پلو با ماهی آشنا شوید:

مواد لازم:

برنج – ۴ پیمانه(برای ۴ نفر)
ماهی – به میزان لازم
سبزی پلویی – ۴۰۰ گرم
نمک – ۳ قاشق غذاخوری

هر هفته دو بار ماهی های چرب میل کنید که سرشار از امگا 3 و پروتئین است. با این کار سالم تر می مانید که شانس بزرگی در زندگی است

ادویه ماهی – به اندازه کافی
پودر سیر – یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز – یک قاشق غذاخوری
مغز لیمو عمانی خشک شده – کمی
فلفل قرمز -به میزان لازم
آویشن – نصف قاشق مرباخوری
پودر پاپریکا – به میزان لازم
فلفل سیاه – کمی
تخم گشنیز – یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون یا مایع – به اندازه کافی

طرز تهیه:

1- ابتدا سبزی پلویی را که ترکیبی از شوید، جعفری، تره و گشنیز است پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم یا در خردکن می ریزیم تا خرد شود.
2- قابلمه ای متناسب با مقدار برنج انتخاب می کنیم و داخل آن آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید و برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج تغییر حالت بدهد.

3- بعد از آبکش برنج، سبزی را به آن اضافه و برنج را دم می‌کنیم.
4- سپس ماهی را به قطعات تقریبا کوچک برش می زنیم و می شوییم و در کاسه ای تخم گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه، پودر پاپریکا، لیموعمانی خشک شده، نمک، آویشن، پودر سیر و پودر پیاز می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روغن زیتون یا روغن مایع روی ادویه‌ها می ریزیم به مقداری که مایه خمیر شکل شود و سفت یا شل نباشد و بعد تکه های ماهی را داخل این مایه خمیری می زنیم تا کاملا ماهی ها آغشته به آن شود.
5- روی سینی فر فویل می کشیم و ماهی های طعم دار کرده را روی سینی می چینیم و درجه حرارت گریل را تنظیم می کنیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها آماده شوند. می توانید ماهی ها را در تابه سرخ کنید.


منبع: زندگی سلام

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید