در پخت سوپ های بهاری از سبزیجات تازه استفاده می شود به همین دلیل است که این نوع سوپ ها دارای رنگ و طعمی بی نظیر است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : دوشنبه 1400/01/16 ساعت 12:59

پیش غذا
فلفل دلمه ای متوسط – چهار عدد
گوجه فرنگی بزرگ – دو عدد
خیار پوست کنده و برش خورده – یک و نیم فنجان
سیر –دو حبه
سرکه سفید – دو قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
روغن زیتون – پنج قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه – به میزان لازم
پیاز خرد شده سفید – دو قاشق غذاخوری
در پخت سوپ های بهاری از سبزیجات تازه استفاده می شود به همین دلیل است که این نوع سوپ ها دارای رنگ و طعمی بی نظیر است.
1- برای تهیه سوپ بهاری مقداری از فلفل دلمه ای ها و سپس مقداری از گوجه فرنگی ها را به صورت مکعبی خرد کنید.
2- فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و سپس پیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به مواد بیفزایید و هم بزنید.
3- باقی مانده فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید.
4- سپس خیار ،سرکه ،سیر ،نمک و سه قاشق غذاخوری روغن را به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
5- سپس مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.
6- مایه سوپ را درون ظروف مناسبی بریزید و سپس روی هر یک از ظرفها از مخلوط فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی بریزید و دو قاشق غذاخوری باقی مانده از روغن زیتون را روی سوپ اضافه کنید.
منبع: زندگی سلام
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .