طرز تهیه املت خرما

برای اینکه روزتان را با یک صبحانه انرژی بخش و خوشمزه آغاز کنید،پیشنهاد می کنیم املت خرما درست کنید.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

املت خرما

املت خرما یا تخم مرغ و خرما یک غذای بسیار مقوی و پرانرژی است که با خوردن آن می توانید سرحال و شاداب باشید.این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان صبحانه و یا عصرانه استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه املت خرما :

خرما11 عددتخم مرغ

چهار عددزعفران دم کرده

دو قاشق غذاخوری

دارچین یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

جوز هندی یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

پودر پسته (به دلخواه)به مقدار لازم

کره 30 گرم

طرز تهیه:

املت ، غذای خوشمزه است که مواد اولیه آن تخم مرغ می باشد و انواع مختلفی دارد.املت اسپانیایی،املت اسفناج و پنیر ،املت کدو حلوایی و املت خرما.

 برای تهیه املت خرما، ابتدا پوست خرماها را بگیرید و هسته‌شان را جدا کنید. سپس آن‌ها را به کمک دست به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

 

برای تهیه این املت می توانید از کنجد و مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید و اگر هم می خواهید این املت را به ساده ترین شکل تهیه کنید ، فقط از تخم مرغ و خرما استفاده کنید.

یک کاسه بردارید و تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکانید. به کمک چنگال کمی آن‌ها را بزنید تا زرده و سفیده‌شان یکی شود. سپس جوز هندی، دارچین، زعفران و خرماهای تکه شده را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

یک تابه نچسب بردارید. کره پاستوریزه را داخل آن روی حرارت قرار دهید تا ذوب و کمی داغ شود. مواد داخل کاسه را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف املت پخته و سرخ شود. سپس آن را داخل یک بشقاب سرو کرده و با پودر پسته تزئین کنید. املت خرمای شما آماده است و می‌توانید با نان سنگک داغ و یک استکان چای آن را نوش جان کنید.

برای تهیه این املت می توانید از کنجد و مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید و اگر هم می خواهید این املت را به ساده ترین شکل تهیه کنید ، فقط از تخم مرغ و خرما استفاده کنید.

نکته: دقت کنید که خرما به خاطر داشتن قند زیاد خیلی سریع می‌سوزد پس  بهتر است حرارت را خیلی زیاد نکنید و مواد را مدام هم بزنید چون اگر تخم مرغ خرما بسوزد رگ تلخی می‌گیرد.


این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید