طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن

اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه و مجلسی هستید، پیشنهاد می کنیم سوفله بلوچیز و آویشن را درست کنید.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی می باشد که طعم و بافت آن مانند پنیر خیکی و کوزه ای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگه‌های آبی كه در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی هم معروف است. این رگه های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد می شود.

 این پنیر طعم قوی و بوی تند دارد و همین خاصیت این پنیر را از سایر پنیرها متمایز ساخته است.پنیر بلوچیز برای سلامتی ما بسیار مفید می باشد.کسانی که این پنیر را در برنامه رژیم غذایی خود قرار می دهند، کمتر دچار بیماری های قلبی می شوند و افرادی که به‌طور منظم پنیر بلوچیز مصرف‌می‌کنند، نسبت به افرادی که استفاده‌نمی‌کنند، کمتر با خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی مواجه‌می‌شوند.

همچنین پنیر آبی خواص ضدالتهاب دارد که به کاهش التهاب مفصل و تسکین درد آرتریت کمک‌می‌کند. اضافه کردن پنیر آبی به برنامه رژیم غذایی، خطر ابتلا به آرتریت را کاهش‌داده و به مبارزه با آن کمک‌می‌کند.
پنیر آبی دارای پروتئین شیر است، بنابراین افرادی که به‌دلیل عدم تحمل لاکتوز، نمی‌توانند مستقیما شیر بخورند، می‌توانند برای به دست آوردن پروتئین موردنیاز، پنیر آبی را انتخاب‌کنند.

 بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی می باشد که طعم و بافت آن مانند پنیر خیکی و کوزه ای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگه‌های آبی كه در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی هم معروف است. این رگه های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد می شود.

پنیر آبی منبع بسیار خوبی از کلسیم است که برای سلامت استخوان مهم است و استخوان‌ها را سالم‌کرده و به پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان کمک‌می‌کند.کلسیم موجود در این پنیر برای دندان ها بسیار مناسب مفید می باشد. مصرف پنیر آبی به پیشگیری و مبارزه با پلاک و پوسیدگی دندان کمک‌می‌کند.

 اینها تعداد کمی از فواید این پنیر پر خاصیت می باشد .در این مطلب می خواهیم یکی از راه های استفاده از این پنیر  مفید را برایتان بگوییم و آن هم سوفله بلوچیز می باشد. این غذا بسیار ساده و سبک است و می‌توانید آن را تا چند روز هم در یخچال نگه دارید. این سوفله غذایی کاملا گیاهی است و گزینه‌ی خوبی برای گیاهخواران به شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه سوفله بلوچیز و آویشن:

کره پاستوریزه 50گرم

آرد سوخاری۳۰ گرم

آرد چند منظوره۳۰ گرم

پودر خردلبه مقدار دلخواه

پودر فلفل ‌قرمز تند به مقدار دلخواه

شیر کم‌چرب 300میلی‌لیتر

پنیر بلوچیز کاله خرید آنلاین۹۰ گرم

برگ آویشن تازه یا پودر آویشن به مقدار دلخواه

تخم‌مرغ متوسط چهار عدد

نمک به مقدار لازم

طرزتهیه: همانطور که می دانید سوفله انواع مختلفی دارد. سوفله اسفناج، سوفله سیب زمینی، سوفله گودا هر یک را می توانید به عنوان یک پیش غذای خوشمزه درست کنید.

برای تهیه سوفله بلوچیز ابتدا فر را در دمای 230 درجه روشن کنید . سپس مقداری از کره را در دمای محیط بگذارید تا ذوب شود و در ظرف های سوفله خوری که از قبل آماده کرده‌اید بریزید. با فرچه آشپزی داخل ظرف‌ها را به کره آغشته کنید و آرد سوخاری را روی کره‌ها بپاشید تا کل ظرف را بپوشاند.

 مقدار دیگری از کره را در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد ، پودر خردل و پودر فلفل ‌قرمز تند را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. حدود یک تا دو دقیقه اجازه دهید تا مواد بپزد.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و به تدریج شیر کم چرب را به آن اضافه کنید. توجه کنید که بعد از هر بار ریختن شیر، مواد را خوب هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود. قابلمه را روی حرارت بگذارید و تا زمانی که سس غلیظ شود آن را هم بزنید. مقدار پودر خردل و پودر فلفل قرمز تند به ذائقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 

بعد از هر بار ریختن شیر، مواد را خوب هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود. قابلمه را روی حرارت بگذارید و تا زمانی که سس غلیظ شود آن را هم بزنید. مقدار پودر خردل و پودر فلفل قرمز تند به ذائقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه خنک شود. در ظرف دیگری زرده‌های تخم‌مرغ، نمک، برگ‌های آویشن وپنیر بلوچیز را با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آن را به سس اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. مقدار نمک و برگ‌های آویشن به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 در مرحله ی بعد تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده‌ها را جدا از زرده‌ها در یک کاسه بریزید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود. سپس آن را به مخلوط سس و پنیر که از قبل آماده کرده‌اید، اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید.

مخلوط سوفله را در ظرف‌های رمکین که از قبل در آن‌ها پودر سوخاری ریخته‌اید، بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. حالا سوفله بلوچیز و آویشن آماده است آن را از فر خارج و نوش جان کنید. این پیش‌غذای خوشمزه را می‌توانید با سالاد سرو  و نوش جان کنید.


این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید