طرز تهیه سیب زمینی سوخاری با پنیر

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی سوخاری و پنیر، برای بزرگسالان و بچه ها غذایی بسیار لذیذ است که بافت متفاوتی از سیب زمینی را دارد و از خوردن آن لذت می برید.

توپک سیب زمینی سوخاری همان سیب زمینی آب پز  به همراه کمی پنیر در میان آن است که می توان از آن در مهمانی های دورهمی نیز استفاده کرد. ظاهر زیبای  توپک سیب زمینی سوخاری بسیار اشتها آور بوده و برای کودکانی که کمی در غذا خوردن اذیت می کنند بسیار مناسب است. 

وپک سیب زمینی سوخاری با پنیر بدون نیاز به سیخ چوبی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و پنیر

مواد لازم:
– سیب زمینی                ۳ عدد
– نشاسته سیب زمینی     ۲ قاشق غذاخوری
– پنیر پیتزا                     به میزان لازم
– تخم مرغ                    ۲ عدد
– روغن زیتون                ۱ قاشق غذاخوری
– موسیر و فلفل             به میزان لازم
– آویشن و نمک            به میزان لازم
– پودر سوخاری             به میزان لازم
– آرد                            به میزان لازم
– چوب مخصوص سرخ کردن
 
طرز تهیه:
در یک کاسه سیب زمینی های پخته شده را به خوبی پوره نموده و روغن زیتون، نمک را اضافه و مخلوط کنید. نشاسته سیب زمینی و ادویه های موردنظر مثل موسیر، آویشن، فلفل قرمز را افزوده و میکس کنید.نوارهای پنیر و سیخ های چوبی را تهیه کنید. یک نوار از پنیر را در سیخ چوبی بزنید. پوره سیب زمینی را با دست به خوبی اطراف پنیر بزنید.

هر چوب سیب زمینی را به ترتیب در آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری بزنید. پس از آماده شدن تمام سیخک های سیب زمینی روغن آفتابگردان را درتابه به خوبی سرخ نمایید. به خوبی آن ها را سرخ کرده تا رنگ قهوه ایی طلایی بگیرند. پس از سرخ شدن صبر کنید تا کمی خنک شوند.

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر بدون نیاز به سیخ چوبی

در این روش کار کمی راحت تر بوده و دیگر نیازی به سیخ چوبی نخواهید داشت. کمی از مخلوط سیب زمینی را در دستتان باز کرده پنیر را در مرکز مخلوط قرار داده، مخلوط سیب زمینی را به شکل توپ های کوچک گرد کنید. توپ های سیب زمینی را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن سرخ شده بپزید.

وپک سیب زمینی سوخاری با پنیر بدون نیاز به سیخ چوبی

طرز تهیه توپک سیب‌زمینی سوخاری با پنیر

مواد لازم:

سیب زمینی پنیری به سبک رستورانی یکی از پش غذاهای معروف دنیا می باشد که در تمام فست فودی ها تهیه می شود و شما می توانید به سادگی سیب زمینی پنیری خانگی خوشمزه را تهیه کنید.

– سیب زمینی                        ۴ عدد
– تخم مرغ                            ۲ عدد
– جعفری ساطوری شده           ۲ قاشق غذا خوری
– پنیر پیتزا                             ۱۰۰ گرم
– آرد سوخاری                        ۱ پیمانه
– کنجد                                 ۵۰ گرم
– روغن سرخ کردنی                به میزان لازم
– نمک و فلفل                       به میزان لازم
– زردچوبه، آویشن و پاپریکا    به میزان لازم

طرز تهیه:
برای آماده سازی توپک سیب زمینی ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ببشوئید و سپس داخل قابلمه بگذارید و کمی نمک بپاشید و به میزان ۵ لیوان آب بر روی سیب زمینی ها بریزید و بر روی شعله با حرارت متوسط زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود. سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و زمان دهید تا کمی خنک شود.

سیب زمینی ها را به اضافه کره و جعفری و همینطور کنجد در دستگاه غذا ساز بریزید و سیب زمینی ها را پوره کنید. یک عدد تخم مرغ را به همراه ادویه های لازم به داخل دستگاه اضافه کنید و دوباره پالس بزنید. مایع توپک سیب زمینی شما آماده است.

از سیب زمینی آماده شده به اندازه ۱ نارنگی کوچک برداشته و در دست پهن کنید به مقدار مناسب از پنیر پیتزا بر روی سیب زمینی بگذارید و سیب زمینی را در دست جمع کنید و فرم دهید.

بعد از آماده سازی تمام توپک ها، یک قابلمه را تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس توپک سیب زمینی را اول در تخم مرغ بی اندازید و بعد در کاسه پودر سوخاری و سپس در روغن انداخته و به مدت ۲-۳ دقیقه به هر توپک زمان دهید تا سوخاری شود. بعد از سوخاری شدن توپک های سیب زمینی می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید.

وپک سیب زمینی سوخاری با پنیر بدون نیاز به سیخ چوبی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و پنیری خانگی با فر

مواد لازم:
– سیب زمینی                       2 عدد
– پنیر پیتزا یا چدار                 200 گرم
– فلفل دلمه ای،قارچ و ذرت     به میزان دلخواه
– آویشن                              1/4 قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل سیاه                به میزان لازم
– روغن سرخ کردنی                به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی شسته و پوست آنها را می گیریم و به شکل خلالی درشت خرد می کنیم و سپس مقداری آب درون قابلمه ای ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس سیب زمینی های خلال شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری سیب زمینی ها درون آب بپزد و به صورت نیم پز در بیاید.

وقتی احساس کردیم سیب زمینی ها نیم پز شده آنها را آبکش کرده و روی دستمال تمیز و خشک قرار می دهیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.

در این مرحله تابه‌ای را روی شعله قرار دهید و روغن بریزید، حالا مقداری فلفل سیاه، نمک و آویشن را اضافه کرده و سیب زمینی های خشک شده را اضافه کنید تا به خوبی سرخ شود و وقتی سرخ شد آن را خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافی آن به خوبی خارج شود.

سپس سیب زمینی های سرخ شده را درون سینی فر قرار می دهیم و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس مقداری آویش و در صورت دلخواه با قارچ، فلفل دلمه ای و ذرت تزیین می کنیم و در آخر سینی را درون فر که 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه روشن شده قرار می دهیم .

تقریبا 20 دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است و وقتی روی پنیر طلایی شد آن را از فر خارج کنید و به همراه سس گوجه، سس سیر و یا هر سس دلخواه نوش جان کنید.

وپک سیب زمینی سوخاری با پنیر بدون نیاز به سیخ چوبی

نکات مهم در  تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر

– سعی کنید توپک ها را یک اندازه در بیاورید تا به زیبایی آنها اضافه شود.

– بعد از اینکه توپک سیب زمینی را آماده کردید بعد از فرم دادن، به مدت ۱ ساعت توپک ها را در یخچال استراحت دهید.

– می توانید به جای استفاده از پنیر پیتزا از انواع دیگر پنیر ها نیز استفاده بفرمائید.

– می توانید در داخل پوره سیب زمینی نیز از قارچ، گوشت و یا مرغ و سبزیجات نیز استفاده کنید.


این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید