طرز تهیه غذای کتو” اگ رول”

تخم مرغ رولی

یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای که می توان در رژیم غذایی کتوژنیک، ان را جای داد، غذای اگ رول یا همان رول تخم مرغ مکزیکی است.

 رژیم غذایی کتوژنیک، یک رژیم غذایی با چربی بالا؛ کربوهیدرات کم و پروتئین متوسط برای کسانی که می خواهند به سرعت وزن خود را کاهش دهند، مورد استفاده قرار می گیرد، البته به شرطی که دقیقا بر اساس برنامه غذایی رژیم کتو و اصول آن عمل کنند. در این رژیم غذایی کتو، سوزاندن چربی‌های اضافی و انباشته بدون اینکه شخص احساس گرسنگی کند، انجام می‌شود.

 در این نوع رژیم فرد کالری بیشتری را از پروتئین و چربی بدست می آورد و کربوهیدرات کمتری را مصرف می کند. فرد در رژیم کتو باید بیشتر کربوهیدراتی که هضم آنها آسان است مانند شکر، نوشابه، شیرینی‌ها و نان سفید را حذف کند.
 شاید این رژیم ؛ رژیم غذایی ساده ای نباشد، اما در صورتی که دستورالعمل‌های آن را در برنامه غذایی خود ایجاد کنید،می توانید هرچه سریعتر به هدف خود برسید.

 در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوعی غذای کتویی به نام اگ رول را به شما بگوییم:

مواد لازم برای تهیه غذای کتو ؛ رول تخم مرغ مکزیکی:

تخم مرغ بزرگ دو عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک قاشق غذاخوری

سالسای گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

گشنیز تازه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه رول تخم‌مرغ مکزیکی ابتدا باید سس سالسا را آماده کنید. برای تهیه سالسا گوجه فرنگی به چهار عدد گوجه فرنگی رسیده متوسط، یک پیاز قرمز کوچک یا نصف یک پیاز قرمز متوسط، یک حبه سیر کوچک، نصف مشت گشنیز تازه و نصف یک لیمو ترش تازه احتیاج دارید.

ابتدا گوجه فرنگی را پوست بکنید و گوشت آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز قرمز را ریز خرد کنید. یک کاسه متوسط بردارید و پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را داخل آن بریزید. یک حبه سیر کوچک را پوست بکنید و ریز رنده کنید و داخل کاسه بریزید. گشنیز تازه را ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. سپس آب نصف یک لیمو ترش تازه را بگیرید و داخل کاسه بریزید و همه مواد را خوب ترکیب کنید.

 رژیم غذایی کتوژنیک، یک رژیم غذایی با چربی بالا؛ کربوهیدرات کم و پروتئین متوسط برای کسانی که می خواهند به سرعت وزن خود را کاهش دهند، مورد استفاده قرار می گیرد، البته به شرطی که دقیقا بر اساس برنامه غذایی رژیم کتو و اصول آن عمل کنند. در این رژیم غذایی کتو، سوزاندن چربی‌های اضافی و انباشته بدون اینکه شخص احساس گرسنگی کند، انجام می‌شود.

سپس درون یک کاسه ی بزرگ ؛دو عدد تخم مرغ بزرگ را بشکنید. یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و با استفاده از یک چنگال یا همزن دستی تخم مرغ را هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملا مخلوط شود. یک ماهیتابه نچسب بردارید و با مقدار کمی روغن کف آن را چرب کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید به طوری که لایه نازکی از تخم مرغ کف ماهیتابه را بپوشاند.

هنگامی که تخم مرغ خودش را گرفت آن را از ماهیتابه خارج کنید و داخل یک ظرف مسطح قرار دهید. نیازی نیست که تخم مرغ ها را برگردانید.

در مرحله ی بعدی مقداری از سالسا را روی تخم مرغ بریزید و آن را روی سطح تخم مرغ پخش کنید.  مقداری گشنیز را ریز خرد کنید و روی تخم مرغ بریزید. رول تخم مرغ مکزیکی آماده‌ است. می‌توانید آن را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

نکته: اگر دوست داشتید می توانید از جعفری ریز شده هم استفاده کنید.

اگر خواستید رول تخم مرغی شما طعم تندی داشته باشد، همرا سس سالسا ، مقداری سس چیلی هم اضافه کنید.


نظر دهید

پاسخ دهید