طرز تهیه چند پیش غذای ساده

پیش غذا

پیش غذا معمولا در مجالس و میهمانی ها سرو می شود و در حقیقت از وعده های کوچک و سبکی تشکیل شده که شروع کننده وعده غذایی است. با ما باشید تا طرز تهیه چند پیش غذای ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه چند نوع پیش غذای ساده و هیجان انگیز

طرز تهیه سالاد مرغ ساده

طرز تهیه سالاد مرغ ساده و خوشمزه

مواد لازم:
– سینه مرغ                     نصف یک عدد
– کاهوی خرد شده           2 پیمانه
– گوجه فرنگی گیلاسی      6 عدد
– تخم مرغ                      1 عدد
– پودر سیر                      1 قاشق غذاخوری
– پنیر پارمزان                  2 قاشق غذخوری
– نمک و فلفل سیاه          به میزان لازم
– روغن زیتون                  به میزان لازم

طرز تهیه:
مرغ را با کمی نمک و پودر سیر مزه دار کنید، مرغ را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را از فر خارج کرده و به قطعات دلخواه خرد کنید. 

در این مرحله کاهو و گوجه فرنگی را بشویید و خرد کنید و در کاسه بریزید، سپس مرغ و تخم مرغ آبپز شده را داخل کاسه بریزید و تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید، در انتها روغن زیتون را با کمی نمک و فلفل  مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و دوباره مخلوط کنید و آن را سرو کنید.

 سالاد سیب زمینی در جامبو شلز

طرز تهیه سالاد سیب زمینی در جامبو شلز

مواد لازم:
– پاستا جامبو شلز                         نصف بسته
– ژامبون خرد شده                        ۱ پیمانه
– سیب زمینی پخته و خرد شده      ۵۰۰ گرم
– پیازچه  خرد شده                       1 پیمانه
– جعفری خرد شده                       1 پیمانه
– خیارشور خرد شده                     ۱ پیمانه
– ذرت کنسروی                          نصف پیمانه

مواد لازم برای سس:

پیش غذا یا آغازگر غذایی است که قبل از ناهار یا شام اصلی آن را سرو می کنید. پیش غذا؛ میان وعدهنیست چون حاوی غذای بیشتری است، اما جزء غذای اصلی نیز محسوب نمی شود.

– سس مایونز                    1 پیمانه
– سس خردل                    ۲ قاشق غذاخوری
– خامه صبحانه                  ۱ قاشق غذاخوری
– ماست چکیده                 ۴ قاشق غذاخوری
– سرکه                             ۱ قاشق غذاخوری
   
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف بزرگ سیب زمینی‌های پخته و نگینی خرد شده، خیارشور نگینی خرد شده، ذرت، ژامبون، جعفری و پیازچه را با هم مخلوط کنید، به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و سپس سس سالاد را درست کنید.

برای این کار تمام مواد سس را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سس را به مواد فوق اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، روی ظرف سالاد را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.

در این فاصله پاستا جامبو شلز را مثل ماکارونی بپزید و آبکش کنید، وقتی که پاستاها خنک شد و آب آن‌ها کشیده شد، داخل پاستاها را با مواد سالاد پر کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و به شکل دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان

مواد لازم:
– بادمجان           3 عدد
– پیاز                   1 عدد
– سیر                  5 حبه
– فلفل دلمه ای     نصف یک عدد
– هویج                1 عدد
– کلم خرد شده      نصف پیمانه
– پنیر خرد شده      2 قاشق غذاخوری
– پونه کوهی          1 قاشق غذاخوری
– گندم                  1 پیمانه
– نمک                  به میزان لازم
– روغن زیتون        به میزان لازم

طرز تهیه:     
اول، بادمجان را بشویید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید، سپس ماهی تابه را با کمی روغن داغ کنید و پیاز، سیر و فلفل را سرخ کنید.

سپس بادمجان را اضافه کرده و هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند، حرارت را کم کنید و بگذارید کمی خنک شود، سبزیجات را زمانی که گرم هستند بکوبید شما می توانید از مخلوط کن استفاده کنید.

بقیه مواد اولی ه را اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.کوفته را با خمیری که درست کرده اید بپیچید و در نهایت، کوفته را در ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، سپس بگذارید تا روغن آن ها گرفته شود.

طرز تهیه پای میوه

طرز تهیه پای میوه بسیار خوشمزه

مواد لازم:
– توت فرنگی خرد شده        نصف پیمانه
– آرد گندم                          1 پیمانه
– تخم مرغ                        3 عدد
– شیر عسل                        1 پیمانه
– کره                                 200 گرم
– پوست پرتقال رنده شده     به میزان دلخواه

طرز تهیه:               
داخل یک کاسه بزرگ، کره، آرد و یک تخم مرغ بریزید، آن را به خوبی مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه در فریزر بماند، بعد از این زمان، خمیر را از فریزر بیرون آورید و با یک وردنه آن را پهن کنید.

سپس آنها را ببرید و داخل مافین کیک بریزید و 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، بعد از آن شیر عسلی را به همراه تخم مرغ های باقیمانده و توت فرنگی داخل مخلوط کن بریزید و همه آن را با همه مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.

در نهایت آن ها را به مدت 20 دقیقه در داخل فر قرار دهید، بعد از سپری شدن بیست دقیقه آنها را از قالب بیرون آورید و با کمی تراشه پوست لیموسرو کنید، می توانید از توت فرنگی به عنوان تزیین استفاده کنید.

 سوپ هویج و زنجبیل

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

مواد لازم:
– هویج                    ۴ عدد
– پودر زنجبیل            ۱ قاشق چایخوری
– آب مرغ                  به میزان لازم
– پیاز                        ۱ عدد
– سیب‌زمینی             ۱ عدد
– پیازچه                   1 پیمانه
– جعفری خرد شده     1 پیمانه
– روغن زیتون            ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل            به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیاز، سیب‌زمینی و هویج‌های خردشده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در آن کمی حرارت داده‌ایم می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم، سبزی‌های ساتوری‌شده‌ را اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می‌کنیم.

آب مرغ و یا عصاره مرغ حل‌شده در آب را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند.

بعد از اینکه مواد کمی نرم‌تر شدند به وسیله یک مخلوط‌کن سوپ را به صورت پوره در می‌آوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

 

 سوپ بلدرچین  با شیر

طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر

مواد لازم:
– بلدرچین                             1 عدد
– شیر                                   2 لیوان
– قارچ متوسط                       5 عدد
– هویج متوسط                     1 عدد
– جو پرک                             100 گرم
– بلغور جو                            نصف پیمانه
– جعفری خردشده                 3 قاشق غذاخوری
– خامه                                 به میزان دلخواه
– نمک، فلفل و ادویه             به مقدار لازم
– زعفران آبکرده                    به مقدار لازم

طرزتهیه:
ابتدا بلدرچین را با پیاز و نمک و ادویه بپزید، سپس گوشت آن ها را ریش کنید و استخوان های آن را جدا کنید، قارچ ها را به صورت ورقه‌ای برش بدهید، داخل قابلمه بریزید و با مقدار کمی روغن یا کره تفت بدهید تا آب بیندازد.

زعفران را داخل آب قارچ بریزید و تفت بدهید تا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود، اگر قارچ را مزه دار نکنیم، داخل سوپ مزه ای به خودش نمی گیرد و طعم آن با سوپ متفاوت می شود.

بعد از اینکه آب قارچ کاملا جمع شد، هویج را که نگینی ریز خرد کنید و به همراه جو پرک، بلغور به آن اضافه کنید و آب بریزید، مقدار آب حدودا تا نصف قابلمه باشد.

زمانی که سوپ لعاب دار شد و تقریبا پخته بود، شیر را داخل آن بریزید تا خوب با هم جوش بخورند، بلدرچین هایی را که از قبل ریش کردید هم اضافه کنید.

بعد از حدود 20 دقیقه، سوپ جا می افتد. حالا جعفری را بریزید و نمک و فلفل و ترشی سوپ را تنظیم کنید، در حد اینکه جعفری داخل سوپ یک قل بزند کافی است، سوپ آماده است.

می توانید آن را با قارچ، برگ جعفری و پیاز داغ تزیین کنید، اگر بخواهید داخل سوپتان خامه بریزید، می توانید قبل از کشیدن سوپ، مقداری خامه به آن اضافه کنید.(دقت داشته باشید؛ اگر روی حرارت خامه را بریزید، خامه تان می برد.)

 سوپ کدو حلوایی با شیر

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

مواد لازم:
– کدو حلوایی                    ۱ کیلو
– استاک مرغ یا گوشت       ۴ پیمانه
– شیر                               نصف پیمانه
– پیاز                               2 عدد
– سیب زمینی                    ۲ عدد
– هویج                             ۱ عدد
– زنجبیل رنده شده             ۱ قاشق چایخوری
– فلفل، پاپریکا و زردچوبه     به مقدار لازم
– کره                                ۲ قاشق غذاخوری
– خامه صبحانه                  برای تزیین سوپ
– جعفری خرد شده            برای تزیین سوپ

طرز تهیه:
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا کدو حلوایی را بشورید و پوست بگیرید و به صورت مکعبی تکه تکه کنید، پیاز را نگینی خرد کنید و با کره و چند قطره روغن مایع تفت دهید تا نرم شود، سپس کدو حلوایی و سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.

حالا تمام مواد گفته شده به جز شیر را با استاک مرغ یا گوشت بپزید، وقتی کدو حلوایی حسابی پخت مواد داخل قابلمه را با گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید.

سپس شیر را به مواد پوره شده اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا غلیظ شود و جا بیفتد، در انتها روی سوپ کدو حلوایی را با مقداری خامه صبحانه و جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.

طرز تهیه پیش غذای رولتی مجلسی

طرز تهیه پیش غذای رولتی مجلسی

مواد لازم:
– تن ماهی                          ۲ عدد
– خمیر فیلو یا یوفکا              ۱۰ عدد
– تخم مرغ                           ۲ عدد
– پیاز                                  ۲ عدد
– گوجه فرنگی                      ۵ عدد
– قارچ                                ۵ عدد
– جعفری خرد شده               2 پیمانه
– نمک، فلفل و زردچوبه         به مقدار لازم
– روغن                               به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید، در این فاصله پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شوند.

حالا گوجه فرنگی‌ها را ریز و ساطوری خرد کنید و به پیازهای سبک شده اضافه کنید، صبر کنید تا مقداری آب گوجه فرنگی‌ها کشیده شود، حالا قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

آب گوجه فرنگی و قارچ‌ها باید کاملا کشیده شود، نمک و فلفل و در صورت دلخواه زردچوبه اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود، جعفری و تن ماهی را اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید، اطراف خمیر فیلوها را با تخم مرغ آغشته کنید و سپس مواد را به اندازه دلخواه و مناسب وسط خمیرها بریزید و خمیر را رول کنید.

در یک ماهیتابه گود روغن را داغ کنید و رول‌ها را در روغن داغ سرخ کنید، توجه داشته باشید برای اینکه رول‌ها روغن کمتری جذب کنند بهتر است در روغن داغ غوطه‌ور شوند، رول اسپرینگ تن ماهی یک پیش غذای فانتزی و مدرن و شیک برای مهمانی‌ها است.

 

پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا

طرز تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا

مواد لازم:
– بادمجان                           ۲ عدد
– خمیر یوفکا                        ۲ بسته
– گوشت چرخ کرده               ۴۰۰ گرم
– ترکیبی از پنیرهای دلخواه    2 پیمانه
– پیاز                                  ۱ عدد
– تخم مرغ                          ۲ عدد
– فلفل دلمه‌ای                     ۱ عدد
– رب گوجه فرنگی                ۴ قاشق غذاخوری
– فلفل و نمک                     به مقدار دلخواه
– روغن مایع                       به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای درست کردن این پیش غذای مجلسی ترکیه‌ای که در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب می‌شود ابتدا باید بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید، پیازها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید، حالا فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود، بعد از ۲۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید.

سپس بادمجان‌های سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید، وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آن‌ها ترکیبی از پنیرهای رنده شده بریزید.

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید، دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید.

در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رول‌ها را در آن سرخ کنید، پیش غذای خوشمزه ترکی را می‌توانید با انواع سس میل کنید.


این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید