طرز تهیه کاسرول مرغ با لوبیاسبز

کاسرول نام ظرفی است که در آن غذا پخته می شود و در همان ظرف هم غذا خورده می شود

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

کاسرول لوبیا سبز

کاسرول مرغ با لوبیا سبز غذایی است که قصد داریم امروز در این مطلب طرز تهیه آن را بگوییم.این غذا هم مانند دیگر غذاهایی که با لوبیا سبز پخته می شود ، مقوی ومفید است.
 لوبیا سبز سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن، ویتامین (کا،ث،آ) است و برای سلامتی قلب فواید بسیاری دارد.
لوبیاسبز تازه ،کالری خیلی کمی دارد. برای همین آدم‌هایی که مراقب کالری مصرفی‌شان هستند نباید نگران باشند و می‌توانند مقدار زیادی از آن را بخورند. هم چنین لوبیاسبز دارای مقدار کمی سدیم، چربی اشباع، و کلسترول است. همچنین تعدادی از ویتامین‌ها مانند نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز یافت می‌شود منبع خوبی برای آن دسته از مواد مغذی است که از بسیاری از عفونت‌ها در بدن پیشگیری می‌کنند.
اصولا افراد با لوبیا سبز، لوبیا پلو یا خوراک لوبیا تهیه می کنند. ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه غذای جدیدی که بسیار هم خوشمزه است را بیان کنیم. این غذا را در کاسرول یا همان ظرف مخصوص که دیواره های بلندی دارد و عمق ظرف را زیاد می کند، تهیه می کنند. کاسرول لوبیا سبز یکی از مدرن‌ترین دستورهای تهیه این غذا است که در کنار مرغ و سس سفید مخصوص ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی را ساخته است.

  لوبیا سبز سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن، ویتامین (کا،ث،آ) است و برای سلامتی قلب فواید بسیاری دارد.

مواد لازم برای تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ:

کره پاستوریزه50 گرم

سینه مرغ بدون پوست چهار عدد

لوبیای سبز تازه500 گرم

قارچ تازه250 گرم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

آرد50 گرم

شیر پرچرب به مقدار لازم

پیاز داغ طلایی یا گرانول پیاز100 گرم

 طرز تهیه:

 همانطور که گفتیم کاسرول غذایی است که در ظرف های مخصوص تهیه می شود و انواع مختلفی دارد. کاسرول بادمجان،کاسرول سوسیس، کاسرول کلم بروکلی و هر کدام از این ها طعم خوشمزه و مخصوص خود را دارد.این غذا را می توان به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا مورد استفاده قرار داد.

 برای تهیه این غذا ابتدا باید سینه‌های مرغ را روی یک تخته قرار دهید و آن‌ها را به شکل نوارهای دو-سه سانتی متری ببرید. قارچ تازه را پس از این که خوب شسته شد خرد کنید. لوبیا سبز تازه را خوب بشویید و هر لوبیا را از وسط خرد کنید. اگر اندازه لوبیاها بزرگ‌تر است می‌توانید آن‌ها را کوچک‌تر کنید.

در مرحله بعدی یک ماهیتابه بزرگ بردارید. یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه را همراه با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و قارچ‌های خرد شده را داخل آن بریزید. قارچ‌ها را به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و طلایی شوند. سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را برای سه-چهار دقیقه دیگر تفت دهید. هنگامی که رنگ لوبیاها کمی تغییر کرد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. فر را رو شن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

  کاسرول غذایی است که در ظرف های مخصوص تهیه می شود و انواع مختلفی دارد. کاسرول بادمجان،کاسرول سوسیس، کاسرول کلم بروکلی و هر کدام از این ها طعم خوشمزه و مخصوص خود را دارد.این غذا را می توان به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا مورد استفاده قرار داد.

 کره باقیمانده را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را آنقدر هم بزنید تا بافت آن خمیری و رنگ آن طلایی شود. ماهیتابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. هم زمان با هم زدن خمیر، شیر پرچرب را کم کم به آن اضافه کنید. مخلوط را مرتبا هم بزنید تا سس سفید غلیظی بدست آید. به مقدار لازم نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.

در  این مرحله یک ظرف گود مخصوص فر بردارید و مقداری از سس سفید را کف آن پخش کنید. تکه‌های برش خورده سینه مرغ را روی سس قرار دهید. سپس مخلوط لوبیا سبز و قارچ را روی آن بریزید. باقیمانده سس سفید را اضافه کنید و با یک قاشق آن را روی لوبیا و قارچ‌ها پخش کنید. در نهایت پیاز داغ یا گرانول پیاز را روی لایه آخر بریزید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا کاسرول برای 20-30 دقیقه داخل فر بپزد. هنگامی که روی کاسرول طلایی شد و شروع به حباب زدن کرد، ظرف را با احتیاط از فر خارج کنید و پس از این که کاسرول کمی خنک شد آن را برش بزنید و داخل بشقاب قرار دهید و آن را میل کنید.

نکته:اگر در هنگام پختن کاسرول در فر پیازها شروع به تغییر رنگ کرد، ظرف را از فر خارج کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و مجددا داخل فر قرار دهید


این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید