طرز تهیه کدو اسپایسی، ویژه یلدایی تند!

تخمه کدو اسپایسی، شب یلدا،

مواد لازم:
تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده – 2 قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، پودر سیر – به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) – نصف قاشق چای‌خوری

مواد ادویه کاجون:
آویشن خشک – دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر – 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا – دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر پیاز – یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق غذاخوری
( همه مواد را با هم مخلوط کنید)

روش تهیه:
۱- فر را روی دمای 148 درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمه های کدو را بشویید و آب کشی کنید.
۲- می توانید تخمه ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته های کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.
۳- تخمه های کدو را داخل کاسه ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید.
۴- تخمه ها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.
۵- تخمه ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.
۶- سینی فر را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
۷- گاهی تخمه ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.


منبع: روزنامه خراسان

نظر دهید

پاسخ دهید