علت شور بودن اشک انسان

اگر تا به حال اشک چشم خود را خورده باشید، متوجه می شوید که کمی شور است.

بازدید :

زمان تقریبی مطالعه :

تاریخ :

اشک چشم و مرطوب بودن چشم باعث می شود گردش حدقه آزار دهنده نباشد. در صورت مرطوب نبودن چشم ها، گردش آن ها غیر ممکن است و پلک‌ها چشم ها را از حرکت باز می‌دارند. یکی دیگر از شگفتی‌های آفرینش ساختمان چشم، شور بودن اشک آن است.

اگر طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می کند اما شور بودن اشک سبب می شود گرد و غبار و اشیای دیگر از چشم، به طور خودکار بیرون آید.

همه مایعات داخل بدن مقدار کمی نمک در خودشان دارند. این نمک از طریق الکتریسیته به انقباض ماهیچه‌ها کمک می‌کند و باعث تفکر در مغز می‌شود. مقدار نمک داخل مایعات بدن مانند اشک، عرق و بزاق تقریباً مساوی با مقدار نمک داخل خون هستند.

کل این نمک ها زیر یک درصد یعنی به اندازه دو قاشق چای خوری در هر لیتر هستند.

شور بودن اشک چشم سبب می شود بافت های ظریف چشم کاملاً حفظ شود. اگر طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می کند اما شور بودن اشک سبب می شود گرد و غبار و اشیای دیگر از چشم، به طور خودکار بیرون آید. اگر اشک چشم شور نبود، به دلیل جذب تمام اشیای مزاحم به چشم بینایی آن از دست می رفت.


منبع: زندگی سلام

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .

نظر دهید

پاسخ دهید