پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز


مواد لازم:

سیب زمینی – 900 گرم
کره – 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده –یک عدد
‌خامه ترش – یک فنجان
شیر – نصف فنجان
تره خرد شده – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم

طرز تهیه:
1- ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید.
2- سیب‌زمینی‌ها را تا جایی بپزید که نرم شود.
3- سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بماند.
4-همزمان با پخت سیب‌زمینی، پیاز خردشده را در یک تابه روی شعله متوسطِ رو به ‌پایین با کره تفت بدهید.
5- نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.
6-سیب‌زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید.
7-خامه ترش و شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید.
8-سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل ‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
9-روی پوره‌، تره خرد شده اضافه و آن را سرو کنید.


منبع: روزنامه خراسان

نظر دهید

پاسخ دهید