چگونه مربای موز خوشمزه درست کنیم؟

مربای موز

اگر چه هر یک از مرباها خاصیت خود را دارند، ولی گاهی ممکن است برای فرد تکراری شده باشند. ما پیشنهاد می کنیم که برای داشتن یک صبحانه دلچسب و فراموش نشدنی، مربای موز را امتحان کنید.

مربا موز یک مربای خاص و خوشمزه است که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد. طرز تهیه آن هم بسیار آسان است و فرد می تواند در مدت زمان کمی آن را درست کند.

این مربا علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است ، یک مربای بسیار مغذی هم محسوب می شود. این میوه بسیار مقوی است و برای سلامتی بدن مفید می باشد.

 از آنجایی که موز سرشار از آهن است ، به تنظیم سطح هموگلوبین در بدن کمک می‌کند و برای بیماران مبتلا به کم خونی مفید است.

 موز باعث می شود که انرژی بدن به سرعت افزایش یابد. این کار با تبدیل فوری قند طبیعی به انرژی انجام می‌شود.موز یک صبحانه‌ی عالی برای کودکان و بزرگسالان است چون انرژی مورد نیاز آنها را در طول روز فراهم می‌کند .

 همچنین موز کمک می‌کند فشار خون تحت کنترل بماند. در واقع تحقیقات نشان می‌دهند که پتاسیم فشار خون را تحت کنترل نگه می‌دارد و مصرف مقدار مناسب کلسیم، پتاسیم و منیزیم نیز می‌تواند باعث کاهش یافتن فشار خون بالا شود. موز هم میوه ای است سرشار از پتاسیم، کلسیم و منیزیم است به طوری که می‌تواند گزینه‌ای سالم برای تحت کنترل نگه داشتن فشار خون باشد.

همچنین باکتری‌های پروبیوتیک موجود در موز توانایی شگفت‌آوری برای جذب کلسیم در بدن دارند. به همین خاطر ، مصرف موز به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

از آنجایی که موز سرشار از آهن است ، به تنظیم سطح هموگلوبین در بدن کمک می‌کند و برای بیماران مبتلا به کم خونی مفید است.

موز هم مانند میوه های دیگر خواص فراوانی دارد که در اینجا نمی توانیم به همه آنها اشاره کنیم.

در ادامه مطلب طرز تهیه مربای موز را می گوییم:

مواد لازم برای تهیه مربا موز خانگی خوشمزه و مقوی:

موزشش عدد

شکر دانه ریزیک و یک چهارم فنجان

شکر قهوه‌ای دو قاشق غذاخوری

آب دو قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری

عصاره وانیل یک قاشق چای‌خوری

 نمک نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

برای تهیه مربای موز ابتدا موز‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کنید.

 در یک کاسه، موز و شکر دانه ریز و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید.

به کمک یک چنگال، موزها را له کنید. این کار را ادامه دهید تا موز و شکر با هم مخلوط شوند.

مخلوط داخل کاسه را درون یک قابلمه دیگر بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید و اجازه دهید به جوش آید.

سپس آب ‌لیموترش تازه، آب و نمک را هم  به مخلوط روی حرارت اضافه کنید. هر چند دقیقه  مربا را هم بزنید و اجازه دهید روی حرارت کم به مدت ۱5 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود.

بعد از اینکه جوشید و غلیظ شد ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مربا موز آماده است و می‌توانید آن را با نان تست به عنوانیک وعده صبحانه مقوی و خوشمزه میل کنید.


نظر دهید

پاسخ دهید