چگونه می توانیم پرتزل سوسیس درست کنیم؟

پرتزل سوسیس

پرتزل یک نوع نان پخته شده از خمیر به شکل گره است و از اروپا نشات می گیرد و شما می توانید آن را برای مهمانی خود درست کنید.

برای تهیه پرتزل سوسیس به خمیر مایه، آرد چند منظوره، آرد گندم غنی شده، سوسیس و تخم مرغ نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه پرتزل سوسیس

آب گرم12 فنجان

شکر دانه ریزیک قاشق غذاخوری

خمیر مایه خشک فعال دو و یک چهارم قاشق چای‌خوری

آرد چند منظوره دو و یک چهارم فنجان

 آرد گندم کامل دو و یک چهارم فنجان

کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری

جوش شیرین دو سوم فنجان

سوسیس800 گرم

تخم مرغ بزرگ یک عدد

نمک دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پرتزل سوسیس:

برای تهیه پرتزل سوسیس، ابتدا باید خمیر پرتزل را آماده کنید . برای این منظور ابتدا در کاسه همزن، یک و نیم فنجان آب گرم را با شکر و نمک مخلوط کنید. خمیر مایه را روی آب بپاشید و اجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پف کند.

در مرحله ی بعدی کره را به روش بن‌ماری ذوب کنید. برای این کار کره را در یک ظرف نسوز روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود. سپس اجازه دهید خنک شود. آرد چند منظوره، آرد گندم کامل و کره ذوب شده را به کاسه همزن اضافه کنید. آن‌ها را روی دور کند همزن بزنید تا مخلوط شوند. سپس با دور متوسط، آن‌ها را به مدت پنج دقیقه بزنید تا خمیر نرم شود و از کناره‌های کاسه همزن جدا شود.

اگر دیدید که خمیر خوب شکل نگرفته و کیفیت خوبی ندارد، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید تا نرم شود. سپس خمیر را به شکل یک دایره در بیاورید. یک کاسه بزرگ را با روغن یا کره چرب کنید و خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار دهید. روی کاسه را با یک کیسه پلاستیکی یا یک درب بپوشانید و اجازه دهید به مدت تقریبا یک ساعت در یک مکان گرم بماند تا حجم خمیر دو برابر شود. می‌توانید کاسه را با حوله یا یک پتوی کوچک و نم‌دار بپوشانید تا گرم بماند.

 
سپس هر کدام از خمیرهای به شکل طناب درآمده را دور یک سوسیس قرار دهید و سوسیس را با آن بپوشانید. سوسیس ها را باید طوری قرار دهید که از ابتدا و انتهای خمیر سوسیس‌ها معلوم باشند.

 تا این مرحله خمیر پرتزل را آماده کرده اید.

در مرحله ی بعدی فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. در همین زمان روی سینی فر یک کاغذ پوستی قرار دهید و آن را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. سپس یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید. ۱۰ فنجان آب باقیمانده و جوش شیرین را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش آید. در همین زمان خمیر را از کاسه در بیاورید و به چند قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل یک طناب ضخیم و بلند در بیاورید.

سپس هر کدام از خمیرهای به شکل طناب درآمده را دور یک سوسیس قرار دهید و سوسیس را با آن بپوشانید. سوسیس ها را باید طوری قرار دهید که از ابتدا و انتهای خمیر سوسیس‌ها معلوم باشند. سپس سوسیس‌ها را در سینی فر که کاغذ روغنی روی آن قرار دادید بگذارید. هر کدام از پرتزل‌های سوسیس که در سینی فر هستند را در قابلمه ای که آب و جوش شیرین دارند، به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید. سپس آن‌ها را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه در بیاورید و دوباره در سینی فر قرار دهید.

در مرحله ی آخر در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ  و آب  را با کمک برس روی هر کدام از پرتزل‌های سوسیسکه جوشانده بودید؛ بزنید و روی آن نمک بپاشید. سپس آن‌ها را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند. در نهایت آن‌‌ها را از فر در بیاورید تا خنک شوند. پرتزل سوسیس شما آماده است.

پرتزل سوسیس را می‌توانید با سس‌های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس هزار جزیره و … سرو کنید.


نظر دهید

پاسخ دهید