کوکوی ورمیشل

کوکوی ورمیشل، غذای اصلی،

 مواد لازم برای 4 نفر

  پیاز متوسط( ریز خردشده )  –  2 عدد نگینی
  روغن –  به میزان لازم
  سیر( ریز خرد شده )  –  2 حبه
  گوشت چرخ کرده  – 300 گرم
  هویج( نگینی خرد شده )  – 3 عدد
  سیب زمینی ( نگینی خرد شده )  –  3 عدد
  نمک و فلفل –  به میزان لازم
  رب گوجه فرنگی –  2 قاشق سوپ‌خوری
  آب لیموترش – یک عدد
  ورمیشل(رشته سوپ)  –  یک بسته
  تخم مرغ – 5 عدد
  محلول زعفران –  به میزان لازم
 

طرز تهیه:
۱- پیاز را با روغن تفت دهید، سپس سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
۲- هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید و در یک ظرف بزرگ این مواد را با هم مخلوط و نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آب‌لیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
۳-  ورمیشل را در آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد ، سپس آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود.
۴-  آن را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ‌های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید. 
۵- در یک تابه روغن را داغ و نصف ورمیشل را در آن پهن کنید( یا به صورت کتلت در آورید ) و سطح روی آن را با مواد مخلوط شده بپوشانید و سطح آن را صاف کنید.
۶- بقیه ورمیشل را روی مواد گوشتی بریزید و صاف کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود .
۷- کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم  سرخ شود.
۸- سپس در یک دیس مناسب قرار دهید، آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.


منبع: روزنامه خراسان

نظر دهید

پاسخ دهید