
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز متوسط( ریز خردشده ) – 2 عدد نگینی
روغن – به میزان لازم
سیر( ریز خرد شده ) – 2 حبه
گوشت چرخ کرده – 300 گرم
هویج( نگینی خرد شده ) – 3 عدد
سیب زمینی ( نگینی خرد شده ) – 3 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش – یک عدد
ورمیشل(رشته سوپ) – یک بسته
تخم مرغ – 5 عدد
محلول زعفران – به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- پیاز را با روغن تفت دهید، سپس سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
۲- هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید و در یک ظرف بزرگ این مواد را با هم مخلوط و نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
۳- ورمیشل را در آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد ، سپس آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود.
۴- آن را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغهای زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۵- در یک تابه روغن را داغ و نصف ورمیشل را در آن پهن کنید( یا به صورت کتلت در آورید ) و سطح روی آن را با مواد مخلوط شده بپوشانید و سطح آن را صاف کنید.
۶- بقیه ورمیشل را روی مواد گوشتی بریزید و صاف کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود .
۷- کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
۸- سپس در یک دیس مناسب قرار دهید، آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.
منبع: روزنامه خراسان