دانلود تحقیق موانع تحول اداری
دانلود تحقیق موانع تحول اداری
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 33 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 41 |
دریافت فایل
موانع تحول اداری ؛
پیام اكثر اصلاحات موفق و ناموفق اداری در جهان ، آن بوده است كه تحول به ندرت از طریق شانس یا تصادف حادث می شود ، بلكه نیازمند « مدیریت تحول » است .
« مدیریت تحول » به مجموعه ی فعالیت ها و رفتار هدفداری تأكید دارد كه طی آن زیر ساخت های تحول مورد توجه و متناسب با شرایط و ویژگی های سازمان ، برنامه ریزی وجهت شروع تحول صورت می پذیرد .
موفقیت تحول اداری ، در صورتی تضمین می شود كه مدیریت و راهبری آن بر عهده كسانی باشد كه عزمی راسخ و دیدگاهی روشن و مقبول نسبت به آینده و مسیر حركت اصلاحات داشته باشند.
نقش مدیریت تحول همانا انتقال این عزم و دیدگاه روشن نسبت به آینده در سازمان می باشد ، همچنین ایجاد هماهنگی های لازم نسبت به ایجاد درك روشن نسبت به اثرات و اهمیت تحول از دیگر نقش های مدیریت تحول به شمار می رود.
مدیریت تحول خود حركتی را طراحی می نماید كه نسبت به تمامی اركان و ابعاد و ملزومات آن حركت دركی روشن و شفاف دارد . كه ضمن این آگاهی تمامی عوامل تقویت كننده و بازدارنده را نیز به طور دقیق شناسائی خواهد نمود وبر اساس آنها مراحل بعدی را گام خواهد برداشت .
در این مقاله می خواهیم پیرامون موانع و عوامل بازدارنده تحول اداری بحث كنیم ، باشد كه بتوانیم با بازكردن زمینه این بحث به گونه ای امكان تحقق تحول اداری را تسریع نمائیم .
شناسائی موانع عمده تحول اداری خود به عنوان یك بحث آسیب شناسانه مورد توجه خواهد بود . و پرداختن به آن بسیار مهم می باشد.
عمده موانع تحول ادرای را به شرح زیر می توان برشمرد:
1- مقاومت گروه های متأثر از اصلاحات « زیان بران اصلاحات و دینفعان وضع موجود » :تحول اداری به نوعی به هم ریختن یك ساختار غیر كارآ با بهره وری پایین با فرهنگ سازمانی مبتنی بر عدم مشاركت جمعی و عدم بهره برداری از توانائی های افراد ، در جهت طراحی ساختاری پویا و بهره ور با رفتار سازمانی كاملاً همگرا و فرهنگ سازمانی مشاركت طلبانه و خلاق ، خواهد بود . در این بین گروه ها و افرادی كه خود از پتانسیل پایینی برخوردار هستند و همچنین كارآئی و بهره وری لازم را نیز ندارند و نمی توانند این ساختار شكنی را تحمل نمایند ، با ایجاد زمینه های یأس و نا امیدی و بیان عباراتی كه به نوعی این ساختار شكنی را مانند سایر فعالیت های غیر كارآ معرفی نماید ، سعی خواهند نمود تا مانعی جهت تحقق تحول ایجاد نمایند.
می توان این گروه را « زیان بران اصلاحات و ذینفعان وضع موجود » نام گذاشت . كسانی كه اصلاحات / تحول اداری دخمه های كم كاری ، پشت هم اندازی ، بی انگیزه گی ، عدم كارآئی ، بهره وری كم و برخورد ارباب مآبانه با مراجعانِ ، آنها را ویران خواهد نمود . و بر همین اصل است كه از تحول زیان می بینند . تمام حیات و هستی كاری این گروه در پایدارماندن وضع موجود است ، وضعی كه طی آن سازمان ها نه تنها رشدی نخواهند داشت ، بلكه حتی از درون نیز به مرور منهدم خواهند شد .
· مدیریت تحول ، از وظایف مهمش شناسائی این گروه ها وافراد و یافتن علل و دلائل مخالفت آنها است . البته این امر بسیار ظریف و حساس می باشد كه اقدام مدیریت تحول نیز باید بسیار دقیق و ظریف صورت گیرد. این امر خود حكایت از روشن بینی و دقت نظر دارد. عدم توجه به این خصلت و این رویكرد خود نقصی بزرگ و خلل در كار تحول ایجاد خواهد نمود.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول