لبنیات
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 103
حجم فایل: 107
قیمت: 65000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : Word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 103 صفحه
قسمتی از متن Word (..docx) :
فهرست 1- چکیده مطالب 2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4- تولید شیر 5- شیر شتر 6- ترکیبات کلی شیر 7- اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز – ویتامین ها و نمک های معدنی 8- انعقاد حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور – خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث 10- تاثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر – ابزار و روشها – توزیع نیتروژنی – بحث و نتایج 11- پنیر – تهیه پنیراز شیر شتر – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک – افزودن کپک های عمل آمده پنیر -دو روش برای تلقیع اسپور قارچ 12- مراحل پرورش و تهیه پنیر – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن 13- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه) – لخته شدن – خشک کردن 14- تکنولوژی ساخت پنیر نرم – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن – 3 طبقه بندی پنیر نرم 15- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته -لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن 16- تولید پنیر DOMIATI – روش ها و مواد – تولید پنیر – آنالیز شیمیایی – بازده میزان پنیر حاصل – ارزیابی حسی 17- تولید و توصیف کره شیر شتر – نمونه های شیر – کشت آغازگر – جداسازی کره و کره گیری – بررسی کره – کروماتوگرافی اسیدچرب – سانتریفوژ کردن و کره گیری – ثبات کره – تحلیل اسیدچرب – خلاصه تکنولوژی تولید کره – نتیجه و بحث 17- مشکلات و دیگر لذایذ شیر – مشکلات شیر – کمل برت – ودکا شتر – بتنی شتر – گوشت با کلسترول پائی – روغن شتر و لوازم آرایش
برای مشاهده توضیحات فایل لبنیات اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت لبنیات روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ خرید از فروشگاه سیدا بزرگترین و معتبرترین فروشگاه فایل ایران
✔️ دانلود فوری و مستقیم بلافاصله بعد از پرداخت
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ لبنیات
✔️ پشتیبانی 24 ساعته پیامکی با شماره 09214087336