نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل: 243
قیمت: 22000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : Word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 15 صفحه
قسمتی از متن Word (..docx) :
« نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی »اگرچه تشخیص بین آبجو، شراب و نوشیدنی الکلی با سایر نوشابه های الکلی شناخته شده، به خوبی امکان پذیر است، اما؛ آنها در یک چیز با هم مشترکند. آنها همگی فراورده تخمیر بوسیله مخمرها؛ به میزان بیشتر «ساکارومایسس سرویزیه» و «ساکارومایسس آویوم» یا در مورد آبجوها، معمولاً «ساکارومایسس کارلزبورجینِزیز» هستند.مخمر چیست؟مخمر ها، همانطور که می دانید، فاقد میسیلیوم می باشند. آنها قارچ های تک یاخته ای هستند که به صورت غیرجنسی توسط جوانه زدن یا شکافتن، تکثیر می گردند.ـ قارچ های تک سلولی میکروسکوپی دارای زندگی آزاد.ـ فاقد کلروفیل بوده و هتروتروف می باشند.ـ مشخص شده که دارای یک پراکندگی و انتشار وسیع در طبیعت اند.ـ با جوانه زدن یا شکافتن، شکل تازه ای از رشد و نمو را به صورت غیرجنسی دارا می باشند.ـ سلول های مخمر بزرگتر از سلول های باکتریایی اند.ـ در مدت زمان تکاملی، سازگاری بیشتری پیدا کرده اند.ـ اندازه سلول های مخمر تقریباً 8-6 میکرون است.ـ امکان دارد که کروی، تخم مرغی یا استوانه ای شکل باشند. ـ به صورت سلول های میله ای و کروی شکل در زیر میکروسکوپ دیده شده است.ـ جدیداً مخمرها در حقیقت باکتری به حساب می آیند.ـ مخمر به عنوان یک مکمل ویتامینی خوراکی می باشد، زیرا؛ دارای 50% پروتئین می باشد.ـ مخمر یک منبع غنی از ویتامین ب، نیاسین (اسید نیکوتینیک) و اسید فولیک است.ـ مخمر به صورت خشک و بسته بندی شده به فروش می رسد.ـ مخمر به صورت قرص نیز برای مصارف خوراکی به عنوان ماده ای مقوی و سالم به فروش می رسد.تاریخچه مخمر:گفته می شود که واژه «مخمر» (Yeast)، امروزه در خیلی از زبان ها، واژه مترادف برای «ساکارومایسس سرویزیه» (نام انتخاب شده برای یک نژاد مخمر که در مالت دیده شده، 1837) می باشد یادآوری این نکته در اینجا لازم است که شاید این گونه، کهن ترین موجود زنده اهلی شده باشد. این ارگانیسم روی قندها زندگی می کند و در سومر و بابل در 6000 سال قبل از میلاد، به منظور تولید آبجو مورد استفاده قرار گرفته است. همزمان؛ نژاد ساکارومایسس سرویزیه در جورجیا برای کشت انگور و در مصر به عنوان خمیر مایه مورد استعمال واقع می شده.ریشه لغوی واژه انگلیسی «ایست» (Yeast) و واژه هلندی «گوئیست» (Guist) یا حتی واژه آلمانی «هِف» (Hefe)، همگی از واژه ای مربوط به آلمان غربی است به عنوان «هَف ـ جون» (Haf-jon)، به معنی؛ عامل بالقوه (نهانی) خمیر مایه. همچنین؛ واژه یونانی «زیمای» (Zymi) (زومای = Zumi) بطور همزمان برای مخمر و خمیر مورد استعمال واقع شده (آنزیم = در زیمای = در مخمر).در حقیقت، تاریخ این مشاهدات برمی گردد به نخستین مطالعات لوئیس پاستور در 1857، که او در تمام دوره خود در دانشگاه استرانسبورگ انجام می داد. خواص منحصر به فرد مخمر ـ ساکارومایسس سرویزیه ـ در میان تقریباً 700 گونه مخمر (یک زیرگونه از 700000 قارچ مختلف) و نیز اهمیت این عامل بالقوه مخفی شده که از آن برای بیش از هزاران سال بهره برداری می شده، آن را به یک ارگانیسم برگزیده و منتخب برای تحقیق و پژوهش مبدل ساخته است. علاوه بر این؛ ساکارومایسس سرویزیه و سایر مخمرها به میزان بسیار زیادی کاربردهای صنعتی و پزشکی مفید و سودمند برای زندگی انسان را ارائه کرده اند.تاریخ شماری اهمیت موضوع 8000-6000 ق.م تخمیر آبجو (سومری ها و بابلی ها) 1680 مشاهده مخمر زیر میکروسکوپ (وان لیون هوک) 1835 تخمیر الکلی وابسته به مخمر 1837 نام «ساکارومایسس سرویزیه» نهاده شد بر مخمر دیده شده در مالت 1839 شناخته شدن قند به عنوان یک منبع غذایی برای مخمر 1857 تخمیر وابسته به متابولیسم (پاستور) 1876 تخمیر آبجو و کشف مخمر آبجو (پاستور) 1877 اصطلاح آنزیم (در مخمر) مطرح شد (کوهن) 1880 سلول های مخمر جدا شد و خالص سازی نژاد انجام گرفت برای تخمیر آبجو (هانسن) 1883 الکل و دی اکسیدکربن از سلول های آزاد استخراج شد (بوخنر) 1915 گلیسرول ساخته شد 1920 فیزیولوژی مخمر مورد مطالعه قرار گرفت 1949 اولین نقشه ژنتیکی (لایندِگرِن) 1960-1930 طبقه بندی مخمرها توسط کلایوِر 1978 اولین تغییر شکل از مخمر (هاینِن، هاکس و فاینک) 1994-1990 اولین تولیدات دارویی تجاری از مخمرهای تغییر ژنتیکی یافته (واکسن هپاتیت ب) 1996 اتمام پروژه ژنوم مخمر بیوتکنولوژی مخمرها:ـ تکنولوژی شیمیایی و غذایی: طعم دهنده های غذایی ـ آنزیم ها ـ خمیر مایه ـ رنگدانه ها ـ ترش کننده های غذایی ـ تبدیلات مواد شیمیاییـ تخمیر صنعتی: تخمیر آبجو ـ تولید اتانل زیستی و…ـ تحقیقات زیستی: زیست شناسی سلولی ـ ژنتیک ـ زیست شناسی مولکولی ـ بیوشیمیـ تحقیقات پزشکی: سرطان ـ ایدز ـ متابولیسم دارویی ـ اختلالات ژنتیکی انسانی و …ـ تولیدات بهداشتی و درمانی: واکسن ها ـ فاکتورهای خونی ـ هورمون ها ـ داروسازی و …ـ تکنولوژی محیطی: اصلاح زیستی ـ بازیافت ـ حفاظت از محصولات تولیدی ـ جذب زیستی فلزاتفراورده های درمانی مخمر:ـ تولیدات پروکاریوتیک: قطعه C سم کزاز ـ آنزیم استرپتوکینازـ آنتی ژن های سطحی ویروسی: هپاتیت ب ـ HIV ـ بیماری Foot & Mouse (بیماری حاد و مسری ویروسی ویژه حیوانات اهلی و وحشی سم دار) ـ آنفلوانزا ـ فلج اطفال ـ پولیوما ـ اپشتن بار ـ رتروویروس های اونکوژنیک
برای مشاهده توضیحات فایل نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ خرید از فروشگاه سیدا بزرگترین و معتبرترین فروشگاه فایل ایران
✔️ دانلود فوری و مستقیم بلافاصله بعد از پرداخت
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ نقش مخمر در تولید مشروبات الکلی
✔️ پشتیبانی 24 ساعته پیامکی با شماره 09214087336