نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 49
حجم فایل: 48
قیمت: 57000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : Word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 49 صفحه
قسمتی از متن Word (..docx) :
نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است. جدول 1 : نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیهمیزان محصول تخلیه شده یا فروشی(بر حسب تن) حداقل میزان نمونه برداری(بر حسب کیلوگرم) کمتر از 5 8 15- 5 20 40- 15 40 60- 40 60 80- 60 80 100- 80 100 100 و بیشتر 120 یا بیشتر * در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاهتعداد ماهی در هر بهر (N) تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N) حداکثر میزان مورد قبول خطا (C) 15- 2 2 صفر 25-16 3 صفر 90- 26 5 صفر 150- 91 8 1 500- 151 13 1 1200- 501 20 2 10000- 1201 32 3 35000- 10001 50 5 500000- 35001 80 7 500001 یا بیشتر 125 10 بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود. 2- نمونه برداری جهت انجام آزمایشات میکروب شناسیجهت کنترل میکروبیولوژیکی ماهی و فرآورده های آن نیاز به اخذ 5 نمونه (5= n) به ازای هر بهر در شرایط بهداشتی و آسپتیک می باشد که خوب است از روش نمونه برداری دو مرحله ای (0=c و 5 = n) ای (2 یا 1= c و 5 = n) استفاده کنیم. جهت توضیح بایستی ذکر کرد که c حداکثر تعداد نتایج مثبت می باشد که می تواند میزان آن از میزان m (حداقل میزان قابل قبول) بیشتر باشد.3- نمونه برداری از ماهی جهت اندازه گیـری هیستامینبرای این منظور از روش نمونه برداری سه مرحله ای استفاده می شود: 2=C و 9=Ng100mg/10= mg100/mg20= m(تعداد نمونه اخذ شده 9 عدد می باشد که نتیجه مربوط به 7 نمونه بایستی کمتر از g100/mg10 و دو نمونه می تواند حداکثر تا g100/mg20 نیز باشد در هر صورت میزان هیستامین در هیچ یک از نمونه ها نبایستی بیش از g100/mg20 گوشت ماهی باشد.)در مواردی که ماهیان با آنزیم، آماده سازی شده باشند مقادیر m و M تا دو برابر بیشتر مورد قبول می باشد.4- نمونـه برداری از ماهی جهت آزمایش جیـوهجهت آزمایش جیوه 5 نمونه از هرگونه ماهی تخلیه شده گرفته می شود. آزمایش آنالیز جیوه با مخلوط کردن 5 نمونه اخذ شده با همدیگر انجام خواهد شد که در این صورت نتیجه حاصله نماینده میانگین میزان جیوه خواهد بود. 5- نمونه برداری از محصـولات فرآوری شـده جهت ارزیابی کیفیت، نشانه گـذاری و توزین آنهانمونه برداری از ماهی و محصولات آن جهت ارزیابی کیفیت، نشانه گذاری، توزین یا سایر آزمایشاتی که نیاز به تخریب و صدمه زدن به محصول نیست بر اساس روشهای نمونه برداری دستورالعمل کدکس غذا و بر اساس میزان کیفیت مورد قبول 5/6 درصد (%5/6= AQL) صورت می گیرد. این روشها در جداول 3 و 4 آورده شده است. جدول 3 جهت بازرسی های اولیه (سطح بازرسی) بهرها صورت می گیرد. در حالی که جدول 4 جهت بازرسی های مجدد و یا در موارد وجود اختلاف و دعوی حقوقی (سطح بازرسی!!) استفاده می شود. جدول 3- روش نمونه برداری کدکس غذا برای محصولات با بسته بندی اولیه(%5/6= AQL) (سطـح بازرسی = I)تعداد جعبه ها در هر بهر (N) تعداد نمونه برداری (n) حداکثر میزان نواقص قابل قبول (C) 1) برای جعبه های کمتر از یک کیلوگرم4800 یا کمتر = N24000 – 480148000- 2400184000 – 48001144000- 84001240000- 14001بیش از 240000 6 = n1321294884126 1= C2346913 ادامه روش نمونه برداری کدکس غذا برای محصولات با بسته بندی اولیهتعداد جعبه ها در هر بهر (N) تعداد نمونه برداری (n) حداکثر میزان نواقص قابل قبول (C) 2) برای جعبه های 5/4-1 کیلوگرمی2400 یا کمتر = N15000- 240124000- 1500142000- 2400172000- 42001120000- 72001بیش از 120000 6 = n1321294884126 1= C2346913 3) برای جعبه های بیش از 5/4 کیلوگرمی600 یا کمتر = N2000- 6017200- 200115000- 720124000- 1500142000- 24001بیش از 42000 6= n1321294884126 1= C2346913 نمونه برداری ماهی و میگو تعیین ویژگی های باکتریولوژیکی برای تمامی انواع غذای تهیه شده از ماهی و میگو به دلیل متفاوت بودن، محل و زمان صید و همچنین چگونگی مصرف آنها در نقاط مختلف دنیا بسیار مشکل است. معهذا اطلاعات و حدود باکتریائی مجاز مندرج در این استاندارد، دستیابی به یک روش عملی آزمون این فرآورده و تفسیر نتایج آنها را آسان می سازد و مطابقت ویژگی های باکتریولوژیکی ماهی و میگو با حدود مندرج در این استاندارد، جهت تامین سلامت مصرف کننده ضروری است.
برای مشاهده توضیحات فایل نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ خرید از فروشگاه سیدا بزرگترین و معتبرترین فروشگاه فایل ایران
✔️ دانلود فوری و مستقیم بلافاصله بعد از پرداخت
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص
✔️ پشتیبانی 24 ساعته پیامکی با شماره 09214087336