![طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب](https://sidaa.looksfile.com/api/common/ImageRenderer?img=defaultpic_23.jpg&w=150&h=150&path=content/productpic/)
طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 9
حجم فایل: 0
قیمت: 16000 تومان
بخشی از متن:
طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب
دسته بندی : وورد
نوع فایل : Word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 9 صفحه
قسمتی از متن Word (..docx) :
در ابتدای این درس یک پیش سازمان دهنده ارائه گردیده است. (یک تصویر و یک متن) شما می توانید با طرح این پرسش که لبنیات چیست؟ و چه فایده هایی برای ما دارد؟ پس از ارائه مطالبی درباره لبنیات توسط دانش آموزان نام تعدادی از آنها را روی تخته کلاس و در یک جدول بنویسید و درباره فواید هرکدام بحث کلاسی انجام دهید.
آنگاه توجه دانش آموزان را به شیر و انواع آن جلب کنید و موادّی را که در آنها وجود دارد مطرح کنید. این ترکیبات می تواند در شیرهای مختلف، با هم تفاوت داشته باشد، آنگاه توجه دانش آموزان را به کلسیم موجود در شیر و نقش آن در سلامت انسان و استخوان بندی و … جلب کنید و در این باره بحث کلاسی کنید.
از دانش آموزان بخواهید که متن بالای صفحه را بخوانند و پس از آن برای آنها روشن سازید که ما می خواهیم بدانیم آیا بین یک مقدار شیر و مقدار کلسیم موجود در آن رابطه ای وجود دارد؟
اهداف درس:
✅ فهمیدن مفهوم تناسب
✅ فهم ارتباط تناسب با مفاهیم مرتبط با آن، مانند نسبت های مساوی
✅ توانایی به کارگیری تناسب در حل مسئله ها در درون ریاضی و ریاضی و علوم دیگر
✅ پی بردن به اهمیت و ارزش محیط زیست، تغذیه، سلامت، آب، کشاورزی، کار
برای مشاهده توضیحات فایل طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ خرید از فروشگاه سیدا بزرگترین و معتبرترین فروشگاه فایل ایران
✔️ دانلود فوری و مستقیم بلافاصله بعد از پرداخت
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ طرح درس و روش تدریس ریاضی پنجم، فصل3: تناسب
✔️ پشتیبانی 24 ساعته پیامکی با شماره 09214087336